Bij Noram zijn we gespecialiseerd in het maken en plaatsen van veilige, comfortabele trappen. Rechte trappen, bordestrappen, spiltrappen, buiten- of tuintrappen, terrastrappen, binnentrappen, industriële trappen: noem maar op. Kom gerust eens langs in onze toonzaal voor meer info of om een beter beeld te krijgen van je nieuwe trap.

Kies uit verscheidene materialen

De materialen waaruit een trap is gemaakt, bepalen voor een groot deel ook mee de uitstraling. Bij Noram kan je daarom kiezen uit een heleboel materialen voor je nieuwe trap. Wij kunnen je perfect informeren over de voor- en nadelen van alle soorten materialen. Neem dus vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Kom ook gerust eens langs in onze toonzaal om een kijkje te nemen.

Wist je trouwens al dat we een eigen trede hebben vervaardigd? Ontdek alles over onze C-mass trede.

Rechte Trappen

Rechte trappen komen het vaakst voor. Naast een bestaande muur hebben ze maar langs één kant een balustrade nodig.

Bordes Trappen

Bordes trappen bestaan uit verschillende delen die verbonden worden door een bordes. Hierdoor kunnen ze van richting veranderen. Een bordes bovenaan is nodig als je zijdelings van de trap op je terras wil stappen.

Spiltrappen

Spiltrappen zijn plaatsbesparend. Ze hebben een ronde of vierkante voetafdruk. Dit in tegenstelling tot rechte trappen, die een lange rechthoekige voetafdruk hebben.

Industriële trappen

Ook voor het laten maken en plaatsen van professionele industriële trappen kan je rekenen op de vakkunde en ervaring van Noram.

Deze ietwat robustere trappen worden geplaatst met andere normen dan trappen voor privé-woningen. Zo primeren de stevigheid, breedte en hellingsgraad altijd op het uitzicht.

Moderne winkelruimtes vragen niet alleen om veiligheid en lange houdbaarheid maar ook om esthetiek. Ook daar kunnen wij bij Noram een gepast antwoord op bieden.

Sluit Menu